Fördelar med digital IPTV

Kabel-TV och IPTV-tekniken är en av de senaste innovationerna inom digital Polsat, så att du kan ta emot IPTVIS TV-kanaler via fast bredbandsanslutning till Internet – till exempel den föreslagna plus optisk fiber, Internet från IPTVIS eller IPTV från min. för denna lösning beslutades att införa en ny ip-dekoder evobox. Det ger inte bara tillgång till mer än IPTVIS 150 kanaler, men också moderna timeshift-och catchup-funktioner som gör det möjligt för abonnenten att använda IPTVIS TV: n baserat på den.

IPTVIS kan du stoppa och bläddra igenom valda program (upp till 3 timmar). På så sätt kommer det inga problem med att visa en scen från filmen eller ett fragment av matchen. catchup, i sin tur, kan du visa utvalda program upp till 7 dagar sedan från det ögonblick de sändes. Ingen extra kostnad och inget behov av att spela in IPTVIS sedan.

IPTVIS ip-dekodern kan anslutas till internet antingen via en nätverkskabel eller trådlöst, eftersom den har en inbyggd wi-Fi-modul. Detta ger användaren ytterligare fördelar, inklusive tillgång till IPTVIS GO och andra onlinetjänster.

IPTVIS dekoder

Genom att fokusera på IPTVIS funktionalitet glömdes inte utseendet. IPTVIS dekodern är en kompakt enhet som mäter 12,2 x 11,5 x 2,8 cm med en attraktiv minimalistisk design, tack vare vilken den ska passa bra in i vardagsrummet.

Samtidigt får vi inte glömma bort IPTV information om, för många, kanske den viktigaste frågan. Vilka kanaler ger IPTV kabel-TV tillgång till? Till samma som finns i den digitala satellit-TV IPTV. Genom att välja ett av de flera paket som finns tillgängliga kan du komma åt dina favoritsporter, Film-eller nyhetskanaler samt IPTVIS kanaler för barn.